Česta pitanja

Web ili internet stranica je skup raznih dokumenata (tekst, slike, video…) koji kao jedna cjelina čine prezentaciju vaših proizvoda ili usluga na internetu.

Web stranica je ključni alat za uspješno poslovanje iz nekoliko razloga:

Prisutnost na internetu

Web stranica omogućuje vašem poslovanju da bude prisutno na internetu, gdje su potencijalni klijenti aktivni i traže informacije o proizvodima i uslugama.

Povećanje vidljivosti

Imajući web stranicu, povećavate svoju vidljivost i dostupnost vašeg poslovanja na globalnoj razini, što vam omogućuje da dosegnete širu publiku i privučete nove klijente.

Pristup informacijama 24/7

Web stranica omogućuje klijentima pristup informacijama o vašem poslovanju, proizvodima ili uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez obzira na radno vrijeme ili geografsku lokaciju.

Stvaranje povjerenja

Profesionalno dizajnirana web stranica pruža pozitivan prvi dojam o vašem poslovanju, što može pomoći u izgradnji povjerenja kod potencijalnih klijenata i potaknuti ih na suradnju.

Marketinške mogućnosti

Web stranica pruža platformu za implementaciju različitih marketinških strategija, kao što su SEO (optimizacija za tražilice), društvene mreže, blogovi i sl., što vam omogućuje da privučete više posjetitelja i povećate prodaju.

Komunikacija s klijentima

Putem web stranice možete pružiti informacije o kontaktu, odgovarati na pitanja klijenata putem e-pošte ili chatova te olakšati komunikaciju s njima.

Web stranica je neophodan alat za moderno poslovanje koji vam omogućuje da budete vidljivi, dostupni i konkurentni na tržištu, te izgrađujete dugoročne odnose s klijentima.

Nakon narudžbe paketa šaljemo vam ponudu za plaćanje. 

Da. Web stranice su u potpunosti prilagođene za prikaz na svim uređajima (računalo, tablet, mobitel..)

Maksimalni rok za izradu web stranice je 30 dana, u većini slučajeva ovisno o količini posla taj rok je 7 dana.

Izrađujemo jednostavne, moderne i funkcionalne web stranice koje su prilagođene poduzetnicima i obrtnicima.

Svaki paket naših usluga uključuje održavanje i ažuriranje web stranice, odaberite paket koji odgovara vašim potrebama.

Web hosting je usluga smještaja web stranica na serveru.  Server je računalo na kojem se nalaze web stranice. Prostor na web serveru razlikuje se od paketa do paketa.

Da. Ukoliko imate tvrtku ili obrt imate pravo na besplatnu .hr domenu. Također, produžujemo domenu svake godine. U nekim slučajevima teško je dobiti “normalan” naziv domene, tako da vam možemo registrirati naplatnu domenu poput .com, .com.hr, .net, .eu, .info, itd..

Vaš trošak ovisi o paketu usluga kojeg ste odabrali.

Nakon izrade web stranice, važno je kontinuirano ažurirati sadržaj, ulagati u njezinu optimizaciju, održavanje i promociju kako biste maksimizirali njezinu učinkovitost i korist za vaše poslovanje.

Pozicija vaše web stranice na Googleu i ostalim tražilicama ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući kvalitetu sadržaja, relevantnost ključnih riječi, autoritet domene, brzinu učitavanja stranice, optimizaciju za mobilne uređaje, povratne veze (backlinks) i mnoge druge faktore.

Google i ostale tražilice koriste algoritme kako bi odredile redoslijed rezultata pretraživanja, a ti algoritmi se redovito mijenjaju i ažuriraju. Stoga, nije moguće predvidjeti gdje će se točno vaša web stranica pojaviti na rezultatima pretraživanja.

Naš zadatak je da iz iskustva podesimo web stranicu u skladu sa svim tehničkim standardima za bolje rangiranje.

Web stranice savršene su za one kojima je potrebna moderna, responzivna web stranica. To postižemo pridržavajući se strogog procesa dizajna i izrade koji nam omogućuje da bilo koju web stranicu dizajniramo i izgradimo u maksimalnom roku od mjesec dana, međutim, to se može jamčiti samo ako nam se pravodobno i organizirano isporuči ono što nam je potrebno za izradu. Sve naše web stranice izgrađene su na temelju multifunkcionalnog dizajnerskog predloška koji je krojen po mjeri poduzetnika i obrtnika.

Naša usluga se ističe iznad konkurencije iz nekoliko razloga:

Pružamo personalizirani pristup svakom klijentu, pažljivo slušajući i razumijevajući njihove potrebe kako bismo pružili rješenja koja najbolje odgovaraju njihovim ciljevima i budžetu.

Naše web stranice ne samo da su estetski privlačne, već su i funkcionalne, korisnički orijentirane i prilagođene poslovnim ciljevima naših klijenata.

Naša usluga ne završava samo izradom web stranice. Uz to, nudimo i web hosting, tehničko održavanje, nadogradnje sustava te podršku, sve na jednom mjestu. To olakšava klijentima upravljanje svojom web prisutnošću bez potrebe za angažiranjem više različitih pružatelja usluga.

Svojim klijentima pružamo potpunu transparentnost u procesu rada, troškovima i pruženim uslugama. Naša pouzdanost i posvećenost kvaliteti rezultiraju dugoročnim odnosima s klijentima koji nam iznova povjeravaju svoje projekte.

Nakon izrade web stranice, nastavljamo pružati podršku i usluge održavanja kako bismo osigurali da web stranica uvijek radi besprijekorno i da odgovara promjenama i zahtjevima tržišta.

Sve ove karakteristike čine našu uslugu boljom od konkurencije jer se temelje na našem dubokom razumijevanju potreba klijenata, visokoj razini stručnosti i posvećenosti pružanju vrhunskog iskustva korisnicima.

Da. Dodavanje novih stranica omogućuje vam fleksibilnost da prilagodite i proširite svoju web stranicu kako se mijenjaju vaše potrebe ili poslovni ciljevi.

SSL (Secure Sockets Layer) je sigurnosni protokol koji osigurava enkripciju podataka koji se prenose između web preglednika korisnika i web poslužitelja. Ova enkripcija osigurava da osjetljive informacije poput osobnih podataka, financijskih detalja ili lozinki budu zaštićene od neovlaštenog pristupa dok se prenose preko interneta. Kada web stranica koristi SSL certifikat, podaci se enkriptiraju prije nego što se prenesu preko interneta, što znači da su zaštićeni od prisluškivanja ili krađe od strane zlonamjernih korisnika. To povećava sigurnost web stranice i povjerenje korisnika.

Jedan od primarnih indikatora da web stranica koristi SSL je “https://” u URL adresi, umjesto “http://”. Također se može prikazati ikona lokota u web pregledniku kako bi korisnici bili svjesni da je veza sigurna.

Da. Možete preći s jednog paketa na drugi. Vaš odabrani paket plaćate na period od 1 godine, nakon isteka plaćenog razdoblja slijedeću godinu možete odabrati jeftiniji ili skuplji paket. Ukoliko u periodu u kojem ste platili određeni paket želite prijeći na skuplji paket možete zatražiti ponudu za nadoplatu paketa. Sa skupljeg na jeftiniji paket možete preći nakon isteka 1 godine. 

Možemo vam povećati prostor neovisno koji paket koristite. Dovoljno je da nam se javite s vašim potrebama.

Možemo vam povećati broj sati neovisno koji paket koristite. Dovoljno je da nam se javite s vašim potrebama.

To znači da na raspolaganju imate 3 sata na raspolaganju za podršku i ažuriranje vaše web stranice. Možda vam se 3 sata čini malo, ali važno je naglasiti da smo vrlo brzi u administraciji. Na primjer, za objavu jednog blog članka sa desetak fotografija nama treba svega 5-10 minuta.

Obavezujemo se da će sva ažuriranja koja dobijemo unutar radnog vremena biti odrađena u što bržem roku, maksimalno 24 sata.