Uvjeti korištenja

Općenito

Korisnik usluge može biti svaka pravna ili punoljetna fizička osoba koja prihvati uvjete tijekom uplate usluge po ponudi ili računu.

Naša usluga se temelji na godišnjoj pretplati, ne namećemo nikakve dugoročne ugovore niti naknade za otkazivanje.

Plaćanje

Aktivacija za naše pakete kreće plaćanjem ponude. Sve naknade su nepovratne.

Prvo plaćanje vrši se na početku rada i traje sve dok ne otkažete svoj  paket.

Bilo koji dodatni rad koji mi izvršimo, a koji nije uključen ni u jedan od planova pretplate, posebno će se naplatiti. O ovom dodatnom radu i troškovima dogovorit će se obje strane prije početka bilo kakvog rada.

Zakašnjela plaćanja ili propuštena plaćanja rezultirat će privremenom obustavom usluga. Nakon što se račun podmiri, vaše će stranice biti ponovno aktivirane.

Propuštena ili zakašnjela plaćanja za više od 14 dana rezultirat će trajnim otkazivanjem svih vaših usluga.

Proces izrade web stranice

Web stranice savršene su za one kojima je potrebna moderna, responzivna web stranica. To postižemo pridržavajući se strogog procesa dizajna i izrade koji nam omogućuje da bilo koju web stranicu dizajniramo i izgradimo u maksimalnom roku od mjesec dana, međutim, to se može jamčiti samo ako nam se pravodobno i organizirano isporuči ono što nam je potrebno za izradu.

Sve naše web stranice izgrađene su na temelju multifunkcionalnog dizajnerskog predloška koji je krojen po mjeri poduzetnika i obrtnika.

Dizajn i proces izrade web stranice

Od vas prikupljamo potpuni materijal za izradu web stranice što uključuje tekstualni sadržaj, logotip, slike, video zapise. U dogovoru s vama možemo napisati ili promijeniti tekstove, dodati slike, itd..

Ne uključujemo nikakav prilagođeni razvoj ili prilagođenu funkcionalnost iznad i izvan onoga što je uključeno u planove pretplate na web stranicu. Međutim, možemo dati ponudu za dodatni prilagođeni razvoj i funkcionalnost ako je potrebno.

U daljnjem nastojanju da troškove naših web stranica održimo što je moguće nižim, sva projektna komunikacija provodi se putem email-a i telefonskim putem.

Dizajn web stranice temelji se na kvaliteti dizajna koji nam je dostavljen i radnim primjerima. Pružamo obrazac s svim detaljima što nam trebate dostaviti kojim potičemo naše klijente da ga koriste. Što je obrazac detaljnije ispunjen, to će krajnji rezultat biti bolji i lakše ćemo ispuniti očekivanja.

Povratne informacije o dizajnu i izmjene i dopune su dobrodošle, međutim, zbog procesa dizajna i izrade web stranice ne možemo ‘početi ispočetka’. Iz tog razloga naglašavamo da sažetak koji nam je dostavljen mora biti što detaljniji. Mi ćemo, međutim, izvršiti prilagodbe, izmjene, dorade dok ne budete zadovoljni konačnim dizajnom.

Svaki paket uključuje određeno vrijeme za podršku i ažuriranje svaki mjesec koji se mogu koristiti za izmjene i ažuriranja vaše web stranice. To može uključivati ​​(ali nije ograničeno na) stvari poput ažuriranja slika, ažuriranja teksta, dodavanja novih stranica itd. Ovo vrijeme se ne može prenositi i ne akumulira se iz mjeseca u mjesec.

U nastojanju da smanjimo sigurnosne rizike i dupliciranje, ne pružamo administratorski pristup najviše razine web stranicama.

Vlasništvo

Vi ste vlasnik web stranice

Web stranica bit će smještena isključivo na našem dediciranom web hostingu.

Uvijek ćete posjedovati naziv domene i email račune. Ukoliko otkazujete uslugu dobiti ćete podatke za prijenos vaše domene.

Odgovornost

Bit ćete odgovorni za sva potraživanja, obveze, štete, troškove i izdatke koje smo pretrpjeli ili nastali kao rezultat vašeg kršenja ili neispunjavanja vaših obveza.

U slučaju da izgubimo ili oštetimo vašu robu, platit ćemo razumne troškove popravka ili zamjene stavke ili vam dati puni povrat ako smo bili nemarni.

Mjerodavno pravo i nadležnost

Strane u ovim uvjetima suglasne su podvrgnuti se isključivoj nadležnosti sudova u Hrvatskoj.

Cijeli dogovor

Ovi uvjeti sadrže cjelokupni ugovor između strana u vezi s predmetom i zamjenjuju sve prethodne ugovore, dogovore, obveze ili prijedloge, usmene ili pismene.

Usluge kupcima

Kako biste zaštitili vlastite interese, pažljivo pročitajte uvjete prije nego što pristanete na poslovanje. Ako niste sigurni u svoja prava prema njima ili želite bilo kakvo objašnjenje o njima, slobodno nas kontaktirajte.

Ako niste zadovoljni bilo kojim aspektom naše usluge, kontaktirajte nas. Bilo kakve pritužbe bit će riješene s razumijevanjem i surađivat ćemo s vama kako bismo došli do zadovoljavajućeg zaključka.

Promjene naših Uvjeta poslovanja

Zadržavamo pravo izmjena ovih uvjeta.

Zaštita podataka

Pristajete na računalnu pohranu i obradu vaših osobnih podataka od strane nas u vezi s ovim uvjetima i na prijenos tih podataka preko tvrtke i njenih poslovnih partnera u svrhe naših legitimnih interesa uključujući statističku analizu, marketing naših usluga. Ako prekršite ove uvjete, vaši osobni podaci mogu biti otkriveni ili proslijeđeni trećim stranama u mjeri potrebnoj za pomoć u postupcima oporavka.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Uvjetima usluge, kontaktirajte nas:

E-poštom:  info@exdizajn.hr
Telefonom: +385 91 7 628 7278

Zadnje ažuriranje: 01/01/2020 u 12:15